Η G. GKRINTZOS CIVIL WORKS CONSULTANTS ανακοινώνει με χαρά την επιτυχή ολοκλήρωση της 10ης ημέρας του εκπαιδευτικού προγράμματος “Εργαστηριακές Δοκιμές και Μη Καταστροφικοί Ελέγχοι Δομικής Παθολογίας Κατασκευών Ο/Σ”. Η σειρά αυτής της εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας σηματοδοτεί τη συνέχιση της δέσμευσής μας στην παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης και ενίσχυσης των γνώσεων στον τομέα των κατασκευών.

Στην παρουσίαση της 10ης ημέρας, η G. GKRINTZOS μοιράστηκε πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις που ενισχύουν τον κατασκευαστικό τομέα. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις προχωρημένες τεχνικές και τις πρακτικές προσεγγίσεις που αφορούν τις εργαστηριακές δοκιμές και τους μη καταστροφικούς ελέγχους.

  • Γενική παρουσίαση του εργαστηρίου
  • Παρασκευή μίγματος
  • Έλεγχοι νωπού σκυροδέματος (θερμοκρασία, κάθιση, αεροπεριεκτικότητα)
  • Έλεγχοι σκληρυμένου σκυροδέματος (θλίψη και υδατοπερατότητα)
  • Χρήση κρουσίμετρου και συσκευής υπερήχων

Για όσους δεν είχαν τη δυνατότητα παρακολούθησης της ζωντανής παρουσίασης, σας παρέχουμε το μαγνητοσκοπημένο βίντεο της εκδήλωσης. Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτήν την πολύτιμη πηγή γνώσης.

Κωδικός για την είσοδο/παρακολούθηση του βίντεο: yk5JBC+&

Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην εκπαίδευση και να υποστηρίζουμε την επαγγελματική ανάπτυξη της κοινότητας μας. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@gkrintzos.gr ή τηλεφωνικά στο 210 8063730.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας και ανυπομονούμε να σας δούμε στις επόμενες εκδηλώσεις μας!

Recording link

Passcode: yk5JBC+&